UK RU EN

Переклади для навчання за кордоном

navchannya zakordonom

У наш час питання освіти – це не лише турботи батьків, у яких діти готуються до вступу у ВНЗ, і не лише питання молодих спеціалістів, які хочуть отримати науковий ступінь. Теперішній світ – це про освіту, про розвиток, про самовдосконалення особистості. Успішність досягається через нові знання та вміння, а отже питання освіти постає перед усіма нами.

Наскільки переклад документів для навчання є сьогодні актуальним?

Глобалізаційні процеси розширюють наші горизонти, а отже наші можливості також розширюються: ми подорожуємо за кордон, працюємо, живемо, вчимося. Багато з нас небезпідставно вважає, що здобуваючи освіту за кордоном, ми здобуваємо такий багаж знань, який – на жаль – поки що в принципі неможливо отримати в Україні.

Звісно, що найбільш зацікавленими в даній галузі традиційно є школярі або молоді фахівці, які шукають можливостей не тільки вступити в омріяний ВНЗ, а й зробити це максимально вигідно та безпроблемно.

Зараз кожен майбутній абітурієнт може обрати для себе декілька непоганих європейських (як варіанти - американських чи канадських) університетів і подати свої документи для навчання.

Як правило, для подачі документів  є певні вимоги – і дуже важливо чітко їх дотримуватися, щоб процес став максимально легким та завершився успішно.

Переклад документів про освіту, ЗНО, атестатів для вступу до ВНЗ за кордоном

Однією із вимог, зрозуміло, є переклад документів про освіту, свідоцтв про народження, свідоцтв про ЗНО, атестатів, різноманітних грамот та сертифікатів; окрім іншого можуть знадобитися переклади медичних довідок, переклади нотаріальних заяв та інших юридичних документів, переклади рекомендаційних листів тощо.

Тут на допомогу приходять перекладачі навчальних документів у Києві та інших містах України. Якісно виконані та відповідним чином оформлені документи  є часто-густо половиною успіху, адже нерідко саме ці документи й репрезентують Вашу особу в університеті ще до того, як Ви особисто туди приїжджаєте.

Важливість оформлення, як і якість та точність перекладу документів для навчання,  важко переоцінити. Існують чіткі правила для оформлення, і професійні бюро перекладів документів можуть не лише Вам допомогти з формальностями, але й дати пораду щодо оформлення. Наприклад, одні з наших клієнтів, які допомагають школярам зі вступом до ВНЗ у Німеччини, приходять з документами на переклад лише до нас – жартують, що саме від нас усі їхні школярі вдало вступають в омріяні університети:).

Супровід подання документів у ВНЗ за кордоном

Перекладачі та менеджери бюро перекладів "Мова Клуб" супроводжують подачі документів у різноманітні країни: Німеччина, Польща, Австрія, Франція, Іспанія, Швеція, Данія, Канада, США та інші.

Отже якщо Ви вирішили навчатися за кордоном і вже обрали ВНЗ, сміливо звертайтесь до бюро перекладів у Києві "Мова Клуб", ми оперативно – іноді й терміново – зможемо забезпечити переклад документів, їхнє належне оформлення – як нотаріальне засвідчення, так і завірку печаткою бюро перекладів, апостиль або легалізацію освітніх документів тощо.